Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Първо слагаш по една гнездилка. След като пиленцата от първото люпило станат на 18-20 дни слагаш втора. Всъщност женската птица ще си покаже кога се подготвя за второто люпило. Успех.
мерси,а клетката с какви размери трябва да е ?дължина 60.височина 40 и ширина 30см.разделя се на две части и ще стане 30/40/30 това достатъчно ли е за една двойка след като я разделя ?или да си купя още една ?
здравейте , взех си още един мъжки и нова клетка , разделих ги по двойки,сложих им по едно гнездо,давам и мед ,яйце и др.сега се надявам , че нещата ще се подредят , благодаря ви за съветите.
здравей,искам да те попитам нещо ,какво е интензивна и не интензивна птица-ИМАМ КАНАРЧЕТА-търсих да прочета нещо някъде , но не намерих ,дали можеш да ми обясниш или да ми кажеш къде мога да прочета нещо? благодаря ти предварително