Добре. Прав си. Макар ти също да си престъпник, понеже в горния си пост ме цитираш, без да съм те оторизирал за това. Шиката също е престъпник, защото, като администратор на сайта, е позволил такава техническа възможност.
Ние задълбаваме само в един детайл, а за съжаление ACTA е много повече от това. Какво мислиш за възможността да ти се проверяват техническите устройства (примерно телефона), за това какво има в него. Как да съм сигурен, че той ще бъде проверен, за "пиратски" мелодии, а няма да се проверяват SMS-ите или разговорите и номерата с които съм говорил.
Ако си КУПЯ диск с музика, това означава ли, че не мога да го слушам, когато жена ми е в стаята или колата, защото тя не си е платила?
Това, че в отговор на въпрос, примерно Паулина цитира материали от глобалната мрежа - прави ли я престъпник?
Това, че Хр. Луканов, продава породисти кокошки от породи, които не е създал лично - прави ли го престъпник?
Не съм против защитата на авторските права, но съм против намесата в личното ми пространство и забраната да споделям.

.За един ден след като това споразумение беше подписано тайно от български представител , Българското интернет общество лудна и до какво довежда това, нов скандал за правителството, ако имаше мониторинг това нямаше да го има.Другото нещо е че това е новото поколение хора и ние не можем да върнем времето назад.Това е новото поколение хора, които бързо и без граници комуникират помежду си, в мрежата намират хора със същите интереси и се съюзяват, не знам дали сте се замисляли но нещата вървят към една нова ера нещо което сме само виждали във фантастичните филми.И не можем да го променим, трябва да се нагодим към него.

освен да затварям форума че да не бера ядове
.Но споразумението не обхваща само интернет, обхваща и много други аспекти които ще засегнат- семена, лекарства.Не зная колко хора, но със сигурност докторите знаят на кое казват генерично лекарство, но със сигурност искат да съществува само еди кой си медикамент с дадена активна съставка и никакви негови по евтини генерици но с друго търговско име(тук ако бъркам с тези обяснения моля да бъда извинен все пак нямам медицинско образование)