Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Канари "Орфей"- Майсторски клас НАКО

Модератори: sandan, христо абаджиев

Re: Канари "Орфей"- Майсторски клас НАКО

Мнениеот gatov » Вто Мар 06, 2012 8:47 pm

nightingale написа:Безапелационен пример !!!
Дори бих се обърнал към Русев , да направи коментар и разчет на птицата от майсторският клас.
.. или пък към слона моя приятел
:drinks: :drinks: :drinks:

с нужната дружелюбност разбира се :wink:

би ми било интересно през твоите уши какъв би бил коментара и разчета на тази песен
Аватар
gatov
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Вто Мар 06, 2012 10:01 pm

gatov написа:би ми било интересно през твоите уши какъв би бил коментара и разчета на тази песен

През моите уши коментарът е следния :
''ЗВЪНЕЦ''
А през твоите уши колега gatov коментарът какъв е.
Ще се радвам ако съумееш да вкараш следните думички в него -
песен от :
южен славей
северен славей
поен дрозд
авлига
голям синигер
горска чучулига
комбинация от високи и ниски тонове
стандарт
фиш
Като съответно ще се радвам ако думичката''звънец'' не я използваш , защото тя си е моя :wink:
:drinks:
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот slona67 » Вто Мар 06, 2012 11:25 pm

През моите уши коментарът е следния :
''ЗВЪНЕЦ''
А през твоите уши колега gatov коментарът какъв е.
Ще се радвам ако съумееш да вкараш следните думички в него -
песен от :
южен славей
северен славей
поен дрозд
авлига
голям синигер
горска чучулига
комбинация от високи и ниски тонове
стандарт
фиш

Абе с две думи - слушам и не вярвам на очите си...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Както е казал ШОПА-Те такова животно нема...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinks:
Аватар
slona67
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Вто Мар 06, 2012 11:40 pm

:drinks: :drinks: :drinks:
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот todpetrov » Чет Апр 12, 2012 8:00 pm

Има голям прогрес при НАКО просто либсва конкуренция, но и това ще се промени живот и здраве , а Вярвам в това . Момента е съдията да се включи с коментар , но няма да се случи , което е жалко успех с тези птици ,че като гледам румънците и там ще ни изпреварят.
todpetrov
потребител
потребител

Мнениеот slona67 » Нед Апр 15, 2012 9:55 am

Има голям прогрес при НАКО просто либсва конкуренция, но и това ще се промени живот и здраве , а Вярвам в това . Момента е съдията да се включи с коментар , но няма да се случи , което е жалко успех с тези птици ,че като гледам румънците и там ще ни изпреварят

Тоя пост, нещо не можах да го схвана?!Дай по-подробно какво точно искаш да кажеш!?
Аватар
slona67
потребител
потребител

Мнениеот todpetrov » Чет Апр 19, 2012 1:52 pm

Немога по подробно да обясня , защото ще излезе, че давам акъл как да се създава породата . Мисля ,че има много по добре подготвени от мен хора ,но те съзнателно няма да просветят и помогнат за създаването на тази порода .
todpetrov
потребител
потребител

Мнениеот Freec » Чет Апр 19, 2012 5:21 pm

todpetrov написа:Има голям прогрес при НАКО просто либсва конкуренция, но и това ще се промени живот и здраве , а Вярвам в това . Момента е съдията да се включи с коментар , но няма да се случи , което е жалко успех с тези птици ,че като гледам румънците и там ще ни изпреварят.

Колега, румънците наистина в доста отношения са ни надминали. Те обаче засега не са стартирали проект с тяхно певческо канарче – има си фенове на Славояра, а не са малко вече и феновете на Орфея. Скоро в Румъния ще бъде създадена организация, в която ще членуват румънски любители на канарчето „Орфей” и която предварително заявява желание за партньорство с НАКО. Има договорка първоначално български съдии да оценяват птиците им. Дай Боже скоро да има румънски съдии, които да връщат визитите.
Обратно, ние можем да вземем опит и разбира се птици Европейска фауна от Румъния. Впечатлен съм от условията, с които някои румънски развъждачи разполагат и от доброто здравословно състояние на птиците им.
В живота има съществени неща, в които човек си заслужава да се впусне и несъществени, които трябва да подминава с пренебрежение.
Freec
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Чет Апр 19, 2012 8:05 pm

Freec написа: Впечатлен съм от условията, с които някои румънски развъждачи разполагат и от доброто здравословно състояние на птиците им.

Бреееей тея мамалигари бре !!!!
Много печани ша дойдат !
Да имат птици с добро здравословно състояние..... :shock:
Тц-тц -тц.
Туй голяма работа.
Обратно, ние можем да вземем опит и разбира се птици Европейска фауна от Румъния

Чеки да гръмна един път у въздухо....па-па-па !!!!

.... днес фауна - утре погледай сме дръпнали нещо и от флората им.
:wink:
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Съб Мар 16, 2013 12:15 am

todpetrov написа:Немога по подробно да обясня , защото ще излезе, че давам акъл как да се създава породата . Мисля ,че има много по добре подготвени от мен хора ,но те съзнателно няма да просветят и помогнат за създаването на тази порода .

Както разбирам и още един от създателите се отказал от канарчетата орфей , дава се път на "последователите Станил , Владимиров"
хубавото е ,че и копувачите постепенно се осъзнават.
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот todpetrov » Съб Мар 16, 2013 10:26 am

Dr. Velev написа:
todpetrov написа:Немога по подробно да обясня , защото ще излезе, че давам акъл как да се създава породата . Мисля ,че има много по добре подготвени от мен хора ,но те съзнателно няма да просветят и помогнат за създаването на тази порода .

Както разбирам и още един от създателите се отказал от канарчетата орфей , дава се път на "последователите Станил , Владимиров"
хубавото е ,че и копувачите постепенно се осъзнават.

Предполагам се е отказал човек с достоен идеал за "Орфей", а съответно и живота. Сега това ако е така ми става още по-тъпо, защото още един съвестен селекционер се е предал .
todpetrov
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Съб Мар 16, 2013 9:15 pm

Казва се Красимир Стойчев и е направил толкова за породата , колкото всички останали заедно .
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Певчески канари