Има и нещо друго обаче като факт. Мене никога не ме е хапала мравка или ме е жилило ципокрило насекомо.Още съм девствен 
Има и нещо друго обаче като факт. Мене никога не ме е хапала мравка или ме е жилило ципокрило насекомо.Още съм девствен 

nightingale написа:Да сигорно си прав.Оня фокус с накацалите милиони пчели на някой по главата или ръката,при мен няма как да стане......Освен,че ще им ''замирише'' на мнооооого адреналин може и на нещо другоИма и нещо друго обаче като факт. Мене никога не ме е хапала мравка или ме е жилило ципокрило насекомо.Още съм девствен

.Бая бутуши съм скъсал по баирите тогава.Южната беше на двойно по ниска цена,но за сметка на това пък не е агресивна толкова а и отровата им е по слаба.Всъщност България се явява границата на двата подвида.Минал съм през много змии .И съм изключително горд с това ,че никоя от тях не е намерила смърта си в ръцете ми.Как да е темата беше за пчелите.Ами друго да попитам. Това дето му викате пило, личинките ли са , и могът ли да се набавят такива отнякъде?
Ето това намерих : Манов мед — мед, получен главно от секретите на смучещи насекоми по растенията или от секрети на живи части от растенията. Маната може да е животинска мана или медена роса.sandan написа:nightingale ,поразрови се да видиш от какво се прави мановия мед

nightingale написа:Ами имаше времена когато една северна пепелянка струваше 400 долара..Бая бутуши съм скъсал по баирите тогава.Южната беше на двойно по ниска цена,но за сметка на това пък не е агресивна толкова а и отровата им е по слаба.Всъщност България се явява границата на двата подвида.Минал съм през много змии .И съм изключително горд с това ,че никоя от тях не е намерила смърта си в ръцете ми.Как да е темата беше за пчелите.Ами друго да попитам. Това дето му викате пило, личинките ли са , и могът ли да се набавят такива отнякъде?

todpetrov написа:колеги като ви слушам и аз започвам да се паля на тема пчели и незнам , какво да правя ,а и съм май много млад за пчелар само на 25 години и мисля ,че няма да стане нищо . Сега искам да ви попитам на какви цени се продават един кошер с пчели , какви породи има в България , колко струва еднин нов кошер без пчели ? благодаря ви и успех за напред :)

За породите както каза Сандо е ясно .Много са умешени и няма да има значение. А и още нещо да ме светнете ако може.Кога най -често се роят пчелите?

nightingale написа:Хайде де.Въпросът е с уловка.Никой ли не може да отговори???

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта