Модератор: sandan

woodlark написа:Ако, е, възможно, все пак, бихте ли предложили някаква канарена песен като в клипа "Нещо приятно за слушане" , или ще продължавате да си правите "гаргара" с реалните постижения на тези, които не боряват с вашите прийоми от Интернет
Какви клипове какви приоми от интернет вие въобще следите ли какво пишете . От песента на орфеевото коприварче се прехвърлихте в съвсем друг филм . Записа на орфеево коприварче който ви показах не е мой а е от форума "Птиците на България" . Това е песента на вашето прехвалено коприварче и щом ви харесва я ползвайте със здраве в опитите си . Пак ще ви кажа че и хабер си нямате от песента на дивите птици и съм на 100% сигурен че нито сте чували нито сте виждали орфеево коприварче . За това престанете с локумите хубаво бяхте спрели с ластиците ама вашето край няма . Спора беше за "песента на орфеевото коприварче и канарите орфеи" а вие сега нарочно или просто ей така се прехвърляте в темата " Нещо приятно за слушане" . Първо свършете започнатото а после сменяте темата та ставали песента на орфеевото коприварче за обучение на канари или не 

А вие избрахте ли си вече кои строфи от песента на орфеевото коприварче ще ползвате
Имам една касетка от 1986 година и там също имам запис на орфеево ще ти го пратя и него дано да си избереш нещо
Известни са ни "славеевите канари" и канарите с "овесарков стил" Вие сте на път да създадете "Коприварчеви канари"
Предлагам ви да създадете клуб " Клуб на Любителите на Коприварчевите Канари "
Успех във вашето благородно начинание . 

Объркал си се шараните са в Бургаското езеро . А записа ще ти го пусна до 3/4 дена за да спреш с фантазиите за прекрасната песен на орфеевото коприварче
akademika написа:Ко каза коОбъркал си се шараните са в Бургаското езеро .

nightingale написа:Академиче !
Дано не ти прозвучи обидно , но ти си един огромен шаран братче
кога сте гледали канари или орфееви коприварчета за да давате мнение по темата
Ходя по конкурси още преди създаването на "породата орфей " но и двамата не съм ви виждал на нито един конкурс за "славееви канари ". Никога няма да ви се обидя от такива като вас не мога да се обидя
Та пак ще ви попитам този път и двамата точно кои строфи от песента на орфеевото коприваче ще използвате за обучение на канарчета .
И ако не можете да ми отговорите другия път преди да пишете нещо първо помислете преди да почнете да пишете глупости за да не ви поправям отново 

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта