Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Упорит вълнист папагал !

Модератори: sandan, христо абаджиев

Упорит вълнист папагал !

Мнениеот амадинчо » Пет Юни 05, 2009 1:24 pm

Та, помните ли, че си взех нов вълнист папагал.Сложих го за два-три дена в клетката, да свикне и не го пуска навън.То той, неще и неще.Сложа ли го в клетката пощурява.Започва да кълве решеткте.Сложих му пръчици, за да си ги клъвка, но не и не.Извадих го от вън, и той се едно живяса.Започна да си се храни, да не прави такива странни работи, абе идеален папагал.Опитах мак да го върна, но пак не стана.Затова съм решил, че що не иска да е в клетка, няма да е.Искам да му направя, дърво за казане, но понеже нямам опит, бихте ли ми дали идей
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Мнениеот амадинчо » Пет Юни 05, 2009 6:10 pm

Моля Ви, ако имате снимки, покажете ги.Мисля, че информацията няма да е полезна, само за мен, но и за много други хора!
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пет Юни 05, 2009 8:32 pm

амадинчо написа:Моля Ви, ако имате снимки, покажете ги.Мисля, че информацията няма да е полезна, само за мен, но и за много други хора!

Аз ще ти кача информация , но ми трябва малко време ( а то все не стига ) . Въпреки това е по-добре да затваряш папагала , защото могат да се случат много непредвидени неща - като например да ти падне зад шкаф , гардероб или друга мебел и да ти умре докато те няма . И други подобни ( собствен опит ) ! Не знам дали имаш възможността да го затвориш в по-голям кафез или заедно с другите два . Тогава предполагам също ще кротне . Трябва да пробваш !

( а за останалото потърпи малко , пък може някой и да ме изпревари :D )
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пет Юни 05, 2009 10:27 pm

Виж например :

1 ) тук

Като отвориш този линк най-долу има 5 оранжеви правоъгълника . Като ги чукнеш ти се отваря друга страница , където е показано как и какъв материал трябва .

2) тук също

има информация . С малко собствена фантазия и ти ще успееш да направиш нещо подобно !

И въпреки това ти препоръчвам да държиш папагалчето ( или всички заедно ) само под наблюдение на такова място , а когато не си в къщи да го / ги затваряш !

Успех в начинанието !

:D
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот амадинчо » Съб Юни 06, 2009 9:43 am

Добре, Паулина, ще се опитам да направя дървото.Не мога да ги събера, защото много силно се кълват.Ще му подготвя една клетка, както ми казваш.Ще го слагам там само да спи и докато ме няма.
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Назад към Условия на отглеждане