Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

не иска да пее

Модератори: sandan, христо абаджиев

не иска да пее

Мнениеот ivka » Пон Юни 29, 2009 12:55 pm

от близо седмица канарчето ми не пее На какво се дължи това ? Нищо му нямаше.До преди седмица пееше не се стоеше в стаята страх ме да не е болен :cry: :( :?:
ivka
потребител
потребител

Re: не иска да пее

Мнениеот Paulina » Пон Юни 29, 2009 7:45 pm

ivka написа:от близо седмица канарчето ми не пее На какво се дължи това ? Нищо му нямаше.До преди седмица пееше не се стоеше в стаята страх ме да не е болен :cry: :( :?:

Сменя ли перушина ?
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

ne iska da pee

Мнениеот ivka » Вто Юни 30, 2009 3:44 pm

да сменя перушина .Може ли за това да е да не иска пее и до кога продължава това линеене
ivka
потребител
потребител

Линеене

Мнениеот Paulina » Вто Юни 30, 2009 9:54 pm

ivka написа:да сменя перушина .Може ли за това да е да не иска пее и до кога продължава това линеене

Да , затова не пее . Не знам до колко си запозната с живота на канарчетата , но ако потърсиш в интернета ще намериш доста информация .
Аз имам и чувството , че на такива въпроси старите канарджии вече не отговарят !!!

Ето ти нещо за четене , там пише и за линеенето :

http://pernati.com/for-beginners/29-bre ... aries.html
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

ne iskam da pee

Мнениеот ivka » Пет Юли 03, 2009 9:34 am

много благодаря.А искам да го занеса на село щте му пречили пътуването като сега линее :D :(
ivka
потребител
потребител

ne iskam da pee

Мнениеот ivka » Пет Юли 03, 2009 9:35 am

много благодаря.А искам да го занеса на село щте му пречили пътуването като сега линее :D :(
ivka
потребител
потребител

Re: ne iskam da pee

Мнениеот Paulina » Пет Юли 03, 2009 11:48 am

ivka написа:много благодаря.А искам да го занеса на село щте му пречили пътуването като сега линее :D :(

По принцип не , зависи колко е дълъг пътят . Внимавай , да не се прегрее , ако пътуваш с кола .
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Назад към Условия на отглеждане