Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Помощ! Канарчето не иска да се къпе!

Модератори: sandan, христо абаджиев

Помощ! Канарчето не иска да се къпе!

Мнениеот Poli » Нед Юни 28, 2009 9:53 am

Сложих ваничка с вода в клетката при канарчето ми за да се къпе, но то отказа, просто не и обръща внимание. Какво трябва да направя - да имам търпение и да го остава когато е готово или какво?
Аватар
Poli
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Нед Юни 28, 2009 10:36 pm

Аз пък си мисля да организираме конкурс за най-добро (най-шокиращо, най-глупаво, най-по) заглавие на тема!

Номинация номер 1 - Помощ! Канарчето не иска да се къпе!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Нед Юни 28, 2009 10:51 pm

Емо написа:Аз пък си мисля да организираме конкурс за най-добро (най-шокиращо, най-глупаво, най-по) заглавие на тема!

Не става , защото част от съфорумците са деца ( за съжаление не виждаме годините ) !

Та за това винаги ще има такива въпроси и заглавия на теми ! ! ! Просто трябва да се примирим с това ( и си спомним за нашите детски години ) !

:?
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Нед Юни 28, 2009 10:55 pm

Paulina написа:
Емо написа:Аз пък си мисля да организираме конкурс за най-добро (най-шокиращо, най-глупаво, най-по) заглавие на тема!

Не става , защото част от съфорумците са деца ( за съжаление не виждаме годините ) !

Та за това винаги ще има такива въпроси и заглавия на теми ! ! ! Просто трябва да се примирим с това ( и си спомним за нашите детски години ) !

:?

ОК аз също си мисля че Poli е млад приятел(приятелка) на птиците, но ме зарадва много с това "Помощ!" :wink:
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пон Юни 29, 2009 7:38 pm

Емо написа:ОК аз също си мисля че Poli е млад приятел(приятелка) на птиците, но ме зарадва много с това "Помощ!" :wink:

Е , ако беше видял въпроса за глухарчето . . .

:D
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Poli » Вто Юли 14, 2009 12:32 pm

Бихте ли ми казали каво да направя!
Аватар
Poli
потребител
потребител

Мнениеот nikii » Вто Юли 14, 2009 3:26 pm

Може да не му харесва ваничката :D :lol: :D
Хората вярват в това, в което искат да вярват !
Good luck Chuck
Аватар
nikii
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Вто Юли 14, 2009 11:02 pm

Poli написа:Бихте ли ми казали каво да направя!

Не му се кахъри толкова ! Като неще - остави го ! Предлагай му ваничката от време на време , то като намери за необходимо ще се изкъпе ! Ще ти побелеят косите от толкова проблеми , по-спокойно !!!
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот aimilios » Сря Юли 15, 2009 10:00 pm

както при хората , така и при птиците има такива случай при който водата ги ''хапе''...така , че когато е много топло вземаш един полувизатор (от тези дето майка ти пръска съклата преди да ги измие ) , пълниш го със хладка вода и го изкъпваш но не много обилно колкото да не заприлича на мокра кокошка...после му сложи ваничката и виж како ще направи...това не го прави ако времето е много студено, щото ще го простодиш. един два пъти и ще се научи на хигиена...
Аватар
aimilios
потребител
потребител

Мнениеот perta » Сря Юли 15, 2009 10:24 pm

Ами не е много сигурно дали ще се научи, мойте повечето много обичат да се къпят, правят се наистина на "мокри кокошки", :D но има и такива, които повече от лицето не си топят във водата, просто се примиряваш!
А има го и варианта наистина да не му е удобна ваничката - мойте се къпят само ако слагам водата на дъното на кафеза, имат много хубава външна ваничка, но явно само на мен си ми харесва, не искат изобщо да влизат в нея! :cool:
...докъде ли не стигат хората в стремежа да си осмислят някак живота.
Аватар
perta
потребител
потребител

Мнениеот Poli » Чет Юли 16, 2009 3:24 pm

Добре ще опитам това с ваничката и това с полувизатор.
Аватар
Poli
потребител
потребител

Назад към Условия на отглеждане